Vedlikehold

Våre tjenester

Vedlikeholdstjenester

Enhver eiendom og hage krever vedlikehold. Vi prøver i samarbeid med kunden å anlegge løsninger som krever lite vedlikehold, men noe tid må en regne med å sette av til dette. Vi tar på oss nødvendig vedlikehold av eiendommer både sommer og vinter.

Beskjæring

Busker, trær og planter i hagen trenger jevnlig beskjæring. Ulike trær krever ulik beskjæring og oppfølging , hekker skal klippes og formes og bærbusker trenger foryngelsesbeskjæring. Gamle kvister og greiner skal gjerne fjernes, og det skal tas hensyn til plassering av snitt ift knopper og greiner.

Vi hjelper deg gjerne med beskjæring av hekk , frukttrær, busker ol. Ta kontakt for befaring

Trefelling

Felling av trær er et krevende og utfordrende fag. Ved felling av store trær nær bygninger så er potensialet for å utøve skade stor. Derfor er det viktig med lang erfaring med denne type arbeid, samt riktig teknikk og utstyr. Ofte må trær plukkes ned bit for bit, og greiner og stamme må kanskje fires ned med tau. Ta kontakt dersom du har et tre du vurderer å fjerne. Vi tar på oss både felling og bortkjøring, evt gjør opp veden for kunde.

Plen og bed

En sunn og frisk plen trenger jevnlig vedlikehold, det samme gjør planter i bed og krukker. Plenen skal klippes, men i tillegg krever den gjødsling, kalking og ugressbekjempelse. Iblant bør plenmatta luftes med en vertikalskjærer, og kanskje kombineres dette med jorddressering og tilførsel av frø.

Plantene trenger også oppfølging. Gamle plantedeler bør fjernes og plantene bør forynges. Gjødsling og jordforbedring er nødvendig om ikke jorda skal utarmes og gi dårlige vekstvilkår. Og ikke minst må det lukes !

Vi er behjelpelig med små og store vedlikeholdsoppdrag, det være seg fast avtale om plenklipp eller en generell vårrusk i hagen.

Vinter

I vinterhalvåret tar vi på oss arbeid i forbindelse med fjerning av snø. Små og store gårdsplasser skal ryddes for snø, og kanskje er det behov for å måke hus- og hyttetak.

Har du noen spørsmål eller behøver du mer informasjon?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle