Andre tjenester

Våre tjenester

Andre tjenester

Uterommet har gjerne flere elementer enn belegningsstein og plen. Kanskje det kunne være spennende med en dam i hagen? Eller har du behov for en støpt såle til garasje, bod eller platting? Kombinert med overflater i treverk kan disse elementene gi ekstra dimensjoner til hagen. Vi kan hjelpe med planløsninger og praktisk gjennomføring.

Vann i hagen

Lyden og synet av vann gir en ekstra dimensjon til hagen. En dam kan være alt fra små ferdigstøpte dambasseng i plast til et større dam- og vannanlegg. Skal det være en planterik dam, eller ønsker du at vannflata og rullesteinen på bunn skal være fremtredende? Det kan være lurt å prøve å få inn lyden av vann, enten i form av en bekk/fossefall eller via en fontene. Skal du ha fisk i dammen krever det også egne tiltak.

Kantskiller

En lettstelt hage er ikke minst avhengig av gode skiller mellom de ulike beleggene og delene av hagen. Et kantskille kan være en granitt- eller betongstein, en stålkant, en mur eller kanskje et skille av treverk. Et areal med belegningsstein krever solide kantløsninger for å ligge «på stedet hvil». En plen bør skilles fra tilstøtende arealer for å hindre inngroing av plenrøtter. Området mellom plen og hekk bør også skilles med en kantløsning, både for å hindre inngroing, men også for å lette fremkommeligheten for plenklipperen. Som vi ser er det flere grunner til å velge gode kantløsninger, både av rent estetiske og av praktiske hensyn.

Betongarbeid

Betong er et viktig hjelpemiddel også for en anleggsgartner. Produktspekteret er stort, og bruksområdene varierende. Jordfuktig betong til montering av kantstein er det vi oftest benytter i en arbeidshverdag, men iblant er betongbehovet vesentlig større. Dersom det skal settes opp en garasje eller bod så trengs det en betongsåle i bunnen. Det samme gjelder en uteplass med faststøpt skifer eller fliser.

Trearbeid

Treprodukter er materialer som er fine å kombinere med stein, murer og grønne flater. Ofte blir treverk benyttet på terrasser og sitteplasser, men materialet kan gjerne brukes mer kreativt og i videre forstand.

Har du noen spørsmål eller behøver du mer informasjon?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle