Belegningsstein & skifer

Belegningsstein

Steinlagte partier gir et solid underlag og et flott inntrykk på gårdsplassen og i hagen generelt.

Belegningsstein finnes i mange uttrykk, farger og varianter. Det er viktig å vurdere valg av stein opp mot omgivelsene, både hva gjelder farge, struktur og overflate.

Grunnarbeidet er spesielt viktig for et fint og varig resultat på steinlagte partier. Samtidig er kantløsninger og innramming avgjørende for at kvaliteten og helheten på arealet skal bli best mulig.

Brostein

Brostein gir på samme måte som skifer et eksklusivt uttrykk. Bruksområde er i stor grad det samme, men brostein kan også benyttes på større flater som alternativ til belegningsstein.

Vi har lang erfaring med de fleste typer steinlegging, og kommer alltid fram til gode løsninger i samarbeid med våre kunder.

Skifer

Naturskifer er et eksklusivt materiale med et helt annet uttrykk enn belegningsstein. Skifer brukes i stor grad til sitteplasser og inngangspartier, men kan også benyttes på kjøreareal. Montering og tilpassing av skifer er et møysommelig og spennende fag, der det er viktig å ha blikk for detaljer og muligheter.

Har du noen spørsmål eller behøver du mer informasjon?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle