Støttemur & Trapp

Våre tjenester

Støttemurer av naturstein og betongprodukter

Støttemurer av naturstein og betongprodukter er viktige elementer ved opparbeidelse og renovering av hageanlegg. Med større blokker vil en kunne bygge murer som gir støttefunksjon til skråninger og areal med stor høydeforskjell. Murene danner gjerne grunnlaget for adskilte rom, nivåer og bruksområder i hagen, og gir ofte en bedre utnyttelse av tomta og hagen. I tillegg gir det et lettere vedlikehold. Men de små håndmurene uten vesentlig støttefunksjon vil ofte være vel så viktige som landskapselementer inne på tomta.

Støttemurer av naturstein

En natursteinmur gir et røft og flott uttrykk, og passer kanskje spesielt godt på naturtomter. Men denne type mur tar seg også godt ut på mindre tomter for eks. i et byggefelt. Her kan for eks. en liten håndstabla mur foran et opphøyd blomsterbed gi en ny dimensjon til hagen.

Støttemurer av betongprodukter

Støttemurer av betongprodukter finnes i dag i veldig mange varianter. Blokkene finnes i et antall størrelser, og ikke minst med stor variasjon i struktur og overflate. Her finnes det noe for enhver smak, og vi hjelper dere gjerne med valg av produkt og løsninger.

Trapp

Trapper er viktige for å knytte sammen de ulike nivåene og elementene i hagen. Riktig plassering og utførelse er avgjørende både estetisk og for praktisk bruk og ferdsel på tomta.

Har du noen spørsmål eller behøver du mer informasjon?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle